Tandjes, snotverdikke het lijkt wel popcorn

20-01-2014 13:25

Tandjes!

Het lijkt wel popcorn, potverdikke, met nog geen 7 maanden oud heb je de eeste 8 al te pakken en lijken je kiesjes ook hun opwachting te maken. Papa en mama hebben het met je te doen hoor. Denken we het achter de rug te hebben, dienen de volgende zich alweer aan. Gelukkig lijk je er niet al teveel last van te hebben, dan de ietswat rode billen, lang leve de Weleda Billenbalsem, wat een fantastische creme zeg, de roodheid is zo bij je verdwenen. Valt mij op dat je, wanneer er weer een tandje doorbreekt, geen last hebt van de welbekende spuitluiers ( tot nu dan he) maar juist een beetje snotterig wordt. Maar je slaat je er goed doorheen!

Bijtnijd, de kleine Piranha

Smakkende geluiden vanaf mn schouder .....AUWWWWWWW!! Ja hoor weer een tandafdruk van je nieuwe tandjes in mn vlees, Dracula is er niets bij! Als ik even niet op let gaan de tanden weer mn vlees in en HAP. Het maakt niet uit, schouder, arm, pols, tenen niets is veilig wanneer jouw tandjes weer jeuken en jij ze even ergens in moet zetten. Wordt er niet heel erg blij van, onder de blauwe plekken en tandafdrukken want ja mama is wel in de buurt hoor wanneer jij weer besluit om ze ergens in te zetten. En wat een doorzetttingsvermogen, je bent niet te houden. 

What to do?? Nuby Tandenborstel als oplossing

Bijtring aangeschaft, dit is niet echt jouw ding. Misschien een andere, maar ook niet. Aan de verdovende gel wil ik liever niet, vroeger hadden ze dit ook niet en wij zijn er toch ook allemaal zonder kleerscheuren er vanaf gekomen. De oplossing voor jou is de Nuby tandenborstel! In eerste instantie vond ik het maar eng, straks steek je 'm te ver in je mond. Goed erbij blijven! Maar je kauwt erop alsof het je lieve lust is, door dit kauwen komen je tandjes nog iets sneller door en wat een verademing zien wij van je gezichtje afstralen. Zodra het maar even kan "vraag" je om de borstel en mag je even onder begeleiding kauwen op de borstel.