Eerste verjaardag

01-05-2014 14:52
Je aller eerste verjaardag!

Allereerst de locatie, ik wilde het niet thuis doen. Veel vrienden, met veel kinderen en daarnaast heel veel familie. Dan nodig je toch wat minder uit? Nee dat gaat dus niet, niemand voor de schenen schoppend en die eerste verjaardag vier je maar 1 keer ( ja ja net zoals al je andere verjaardagen, maar dat weet papa nog niet...) De lijst met alle genodigden opmaken, daarna locatie zoeken die daarbij past. Zal het mooi weer worden of zal het in het water vallen. Pakken we dezelfde locatie als waar we de kraamborrel hebben gedaan of gaan we voor een andere locatie? 

Taart

Een meptaart. Wat? Een meptaart, wilt u ook een meptaart? Het eerste taartje waar uw kind even zijn/haar handen in zet en lekker mag kliederen. U kunt niet zonder. Nou ik was meer op zoek naar een grote taart voor veel personen, niet eentje waarvan je vullingen direct uit je kiezen springen, maar gewoon 1 die iedereen lekker vindt. Gewoon normaal, maar dan wel met een foto. Diverse sites bezocht maar www.hema.nl kwam voor mij het beste uit de test en misschien dan ook wel op safe, weet dat bij de Hema de taart gewoon prima is, geen fratsen, en ophalen wanneer je wilt. Oja foto taart dus ook een foto!

Fotoshoot

Wilde een goede foto dus dan ook maar een fotoshoot, leuk voor later! En zo kwam ik bij cindymoree.nl/ uit. Fijne fotografe met engelengeduld. Natuurlijk kwam er net een tandje door, was je even niet in je hum en hikte je net tegen een slaapje aan. Na een kleine poging, was zij zo lief om een dag later nog eens te proberen. En ja hoor, deze poging ging heel erg goed! Als volleerd model ( zover dat kan) werd je op de gevoelige plaat vast gelegd. En had ik mooi een aantal foto's voor zowel je uitnodiging als de taart. Mooie foto's voor de opa's en oma's maar ook een mooie voor op canvas!

Uitnodiging

Met prachtige foto's, nu een uitnodiging in elkaar draaien, ook hier heb je diverse sites voor. Ikzelf vind www.kaartje2go.nl erg fijn. Zowel de geboortekaart als de uitnodiging voor de 1ste verjaardag heb ik daar zelf gemaakt, niets via een ingewikkeld programma waar je bijna voor geleerd moet hebben, maar gewoon lekker simpel te bedienen. Makkelijk, betrouwbaar en snel werden mijn kaarten netjes afgeleverd. En precies zoals ik ze ook gemaakt had, geen foutjes! Heel blij mee.

Outfit

Welke gaat het worden en aangezien er toch een meptaartje komt, moeten we dan meerdere outfits meenemen of zal je niet gaan kliederen? Vast wel! Tuurlijk ga je kliederen, reserve outfit mee dus!

Top Verjaardag!!!

Alles weer rug! Wat een geregel! Wat een feest. Volgens mij had je geen idee wat er allemaal aan de hand was. De locatie was super! We hadden een zaaltje gehuurd behorend bij een camping, Geversduin!  Bediening was super, heel fijn dat je zelf niet hoeft te letten op de drankjes of lege glazen van je gasten. Er werden hapjes geserveerd, diverse rondes, voor de kleintjes waren er zakjes chips en ijsjes. Gelukkig zat het weer ook nog heel erg mee!. Eigen taart mochten we meenemen, daar deden ze heel relaxed over, zij verzorgden de bordjes en het bestek. Voor het restaurant/bistro wat voor ons gereserveerd was, is ook een speeltuin waar de kids naar hartelust konden spelen. Wij hebben de drankjes middels een muntjes- systeem gedaan. Van te voren spraken we het aantal muntjes af, zij hebben de drankjes genoteerd of het nu fris/bier of wijn was en achteraf werden de muntjes berekend. Wat een topservice, heel erg tevreden over de afwikkeling en de bediening! www.vosfood.nl/

Overladen met kadootjes en de gewenste envelopjes zodat wij konden sparen voor iets waar straks flink mee gespeeld kan worden. Nog even wachten maar dan gaan we op zoek naar DE ultieme, gaafste, houten loopfiets. Heb mijn oog al laten vallen op eentje van www.wishbonedesign.com/#!/products/bike/details/